Βρήκαν... ζόρια οι «μεγάλες»

Δυσκολίες αντιμετώπισαν στα φιλικά τους παιχνίδια οι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, με τη Σάντερλαντ να είναι η μοναδική από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που πήρε άνετη νίκη. Διαβάστε όσα έγιναν στις σημερινές φιλικές αναμετρήσεις.  



Βρήκαν... ζόρια οι «μεγάλες»

Στο «Deepdale», με τον Ρίκι Λάμπερτ να κάνει ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα, η Λίβερπουλ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ έχοντας δει την Πρέστον να προηγείται, όμως, έκανε την ανατροπή στο δεύτερο.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, έδωσε φανέλα βασικού στον Εμρέ Τσαν, όμως τον αντικατέστησε στο 20ο λεπτό λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο Γερμανός. Ο Μπράουνχιλ σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη, το καταπληκτικό γκολ του Σούσο στο 74' και αυτό του Πίτερσον στο 77' χάρισαν τη νίκη στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Η Τσέλσι, επικράτησε επίσης με ανατροπή, 3-2 της Γουίμπλεντον, σε ένα ματς που ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε πολλά πράγματα που δεν του άρεσαν και πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψει με τους πιτσιρικάδες. Στο πρώτο ημίχρονο, η αντίπαλος των «μπλε» πήρε προβάδισμα στο με 2-0 χάρη στο γκολ του Μπένετ μόλις στο πρώτο λεπτό (!) και το αυτογκόλ του Ταμπς λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, με τον Τζον Τέρι να το παίρνει πάνω του και τον Νέιθαν Μπέικερ να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ, οι «μπλε» έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του «βράχου» της άμυνας κι ένα του Μοχάμεντ Σάλαχ για το τελικό 3-2.

Η Άρσεναλ, ναι μεν δεν δέχθηκε γκολ, όμως έκαμψε με μεγάλη δυσκολία την αντίσταση της Boreham Wood με το τελικό 2-0. Οι Όλσον (68') και Αφόμπε (86' πεν.) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που έδειχνε να μην μπορεί να βρει τρόπο να διασπάσει τη σφιχτή αμυντική λειτουργία της αντιπάλου της.

Η Σάντερλαντ, ήταν η μοναδική από τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ που πήρε άνετη νίκη στο σημερινό φιλικό της παιχνίδι, διαλύοντας με σκορ 5-1 τη Ντάρλινγκτον.

Ο Στίβεν Φλέτσερ βρήκε δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα (10', 20') και από μια οι Τζιακερίνι (55'), Γουίκαμ (70') και Ζόρντι Γκόμεζ (87'). Στο... ενδιάμεσο, είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 ο Μπράουν.