Τα βρήκε με Σουάρες η Μπαρτσελόνα!

Η «βόμβα» είναι έτοιμη να... σκάσει! Στην Ισπανία θεωρούν θέμα χρόνου τη μετακίνηση του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, με την καταλανική «Sport» να αναφέρει πως η Λίβερπουλ- όσο και αν θέλει- δεν μπορεί να τον κρατήσει στο «Άνφιλντ»!  



Τα βρήκε με Σουάρες η Μπαρτσελόνα!

Βάσει του εν λόγω ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν βρει με τον Ουρουγουανό επιθετικό και απομένει μόνο το «deal» με τους «κόκκινους» για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα οι επαφές των διοικούντων με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο, που το... μοναδικό άγχος τους είναι να τον πάρουν άμεσα στη Βαρκελώνη!

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, στην Μπαρτσελόνα θεωρούν πως μια πρόταση ύψους 30εκατ ευρώ και τον Αλέξις Σάντσες ως έμψυχο αντάλλαγμα θα είναι αρκετή για να αποσπάσουν το «ναι» της Λίβερπουλ.

Η εκτίμηση ότι οι «κόκκινοι» αδυνατούν πλέον να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους έχει βάση, μια και όπως κυκλοφόρησε στην Αγγλία, ο 27χρονος στράικερ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα πριν το συμβάν στο Μουντιάλ, που είχε ως αποτέλεσμα την τετράμηνη τιμωρία του. Ο παίκτης, με λίγα λόγια, πιέζει όλο αυτό το διάστημα για μεταγραφή και αν λάβουμε υπ'όψη μας τις πληροφορίες των Ισπανών, τα έχει σχεδόν καταφέρει!