Ούτε ο Ρόμπεν θέλει Γιουνάιτεντ!

Ο Τόνι Κρόος έκανε την αρχή τονίζοντας πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου, ο Άριεν Ρόμπεν φρόντισε να ρίξει ακόμα μία «ταφόπλακα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλώνοντας στην «De Telegraaf» πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει είναι... μηδαμινές.



Ούτε ο Ρόμπεν θέλει Γιουνάιτεντ!

Η Γερμανία φαίνεται πως δεν ταιριάζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς μέχρι στιγμής έχει τέσσερα στα τέσσερα «άκυρα» από παίκτες που αγωνίζονται στη Μπουντεσλίγκα.

Μάρκο Ρόις, Ματς Χούμελς και Τόνι Κρόος βρίσκονταν στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο και οι τρεις με δηλώσεις τους επεσήμαναν πως θα παραμείνουν στις ομάδες τους.

Ο τέταρτος της... παρέας έγινε ο Άριεν Ρόμπεν. Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Λουίς Φαν Χάαλ να επιθυμεί την απόκτηση του Ολλανδού, εκείνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «De Telegraaf», σημείωσε πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι στις επιλογές του και οι πιθανότητες να αποχωρήσει απλά... δεν υπάρχουν.

«Αυτή δεν είναι μία επιλογή μου. Μένω στη Μπάγερν Μονάχου. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί η Μπάγερν θα ήθελε να με χάσει. Μόλις ανανέωσα το συμβόλαιό μου και είμαστε όλοι χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά.

«Είναι πολύ διαφορετικό όταν δεν είσαι απόλυτα χαρούμενος. Είχα εξαιρετικές στιγμές με τον Φαν Χάαλ στη Μπάγερν και ξέρω τι έχω μαζί του. Ο Φαν Χάαλ και ο Γκουαρδιόλα είναι οι καλύτεροι προπονητές που έχω δουλέψει. Νιώθω καλά, επομένως θα μείνω εδώ που είμαι. Οι πιθανότητες να μεταγραφώ είναι μηδαμινές», συμπλήρωσε.