Βενγκέρ: «Άλλο ματς ο τελικός»

Η Άρσεναλ δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί από το εύκολο 3-0 επί της Χαλ για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, εν όψει και του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας όπου πάλι θα αντιμετωπίσει τις «τίγρεις», όπως ανέφερε ο Αρσέν Βενγκέρ.   



Βενγκέρ: «Άλλο ματς ο τελικός»

Οι «κανονιέρηδες», στην επιστροφή του Άαρον Ράμσεϊ στο αρχικό σχήμα έπειτα από τέσσερις μήνες, πέρασαν με μεγάλη ευκολία από το «KC Stadium», προκαλώντας την ικανοποίηση του Αλσατού κόουτς.

«Ο Άαρον επιστρέφει σιγά – σιγά στο επίπεδο που τον έχουμε συνηθίσει και όσο περνούν οι μέρες είναι όλο και καλύτερος. Σήμερα, όμως, όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση και μια σημαντική νίκη» είπε αρχικά ο τεχνικός της Άρσεναλ και πρόσθεσε:

«Καλούμαστε κάθε φορά να προσαρμόζουμε τα πλάνα μας με πέντε – έξι βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός πλάνων λόγω των πολλών τραυματισμών και θεωρώ ότι το προσαρμοζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε».

Όσο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου οι Λονδρέζοι θα κοντραριστούν ξανά με τη Χαλ, ο Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως:

«Ο τελικός θα είναι πολύ διαφορετικός ματς. Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στην Πρέμιερ και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».