Μόγιες: «Δύο επίπεδα πιο κάτω…»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, λίγο μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ», παραδέχθηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι για να κοντράρει τους «πολίτες»!   



Μόγιες: «Δύο επίπεδα πιο κάτω…»

«Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και μέχρι το δεύτερο γκολ, προσπαθήσαμε και δείξαμε ότι μπορούσαμε να το παλέψουμε. Δεν ήμασταν όμως όσο καλοί θα έπρεπε…» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σκοτσέζου κόουτς που πρόσθεσε:

«Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στο επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε δύο επίπεδα πιο κάτω από εκεί που πρέπει και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που έχουμε στοχεύσει»

Για τα παράπονα της Σίτι στη φάση της αγκωνιάς του Φελαϊνί στον Ζαμπαλέτα και την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Βέλγος χαφ, ο Μόγιες απάντησε: «Η πρώτη εντύπωση που είχα είναι ότι η πρώτη κίτρινη που παίρνει ο Φελαϊνί, δεν είναι καν φάουλ στον Ζαμπαλέτα. Βέβαια, δεν το έχω δει δεύτερη φορά και άκουσα που έλεγαν ότι τελικά είναι πολύ χειρότερο…».