«Κλείνει» Καρβάλιο, πάει και για Κρόος!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με σημερινό, αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror». Στα 37 εκατομμύρια λίρες το deal των δύο ομάδων! Ο Τόνι Κρόος επόμενος στόχος!



«Κλείνει» Καρβάλιο, πάει και για Κρόος!

Η απόφαση για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση έχει ήδη παρθεί στους «κόκκινους διαβόλους» και η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror», η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες τα έχει βρει σε όλα με τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας και η συμφωνία των δύο ομάδων αναμένεται να φτάσει τα 37 εκατομμύρια λίρες, ποσό που καλύπτει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη!!

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί εδώ και καιρό έναν από τους μεγάλους στόχους της Γιουνάιτεντ, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος…

Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε αναζήτηση ακόμα ενός παίκτη για την ενίσχυση του άξονα και με βάση πάντα το ίδιο ρεπορτάζ, ο επόμενος «εκλεκτός» ακούει στο όνομα Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός χαφ μπαίνει το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο… δρόμος για το «Ολντ Τράφορντ» είναι ορθάνοικτος.

Ακόμα ένα συν για τη Γιουνάιτεντ αποτελεί το γεγονός πως ο 24χρονος άσος δεν μοιάζει να προβληματίζεται από το γεγονός πως η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός και αν οι «κόκκινοι διάβολοι» καταφέρουν να σηκώσουν τον Μάιο το βαρύτιμο τρόπαιο…