Τα «σκάει» για Τόρες η Ίντερ!

Μετά τον Νεμάνια Βίντιτς, η Ίντερ φαίνεται να έχει πάρει... φόρα και είναι έτοιμη να «χτυπήσει» ακόμα ένα μεγάλο όνομα της Πρέμιερ Λιγκ, καταθέτοντας πρόταση 20 εκ. λιρών στην Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες το ερχόμενο καλοκαίρι!



Τα «σκάει» για Τόρες η Ίντερ!

Την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες έχει στα σκαριά η Ίντερ!

Οι «νερατζούρι» αναμένεται να καταθέσουν μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου πρόταση ύψους 20 εκ. λιρών για την αποδέσμευσή του από την Τσέλσι, την ώρα που ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δώσει το «πράσινο φως» στην ομάδα του για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν είναι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις των επιθετικών του, γι' αυτό και τα ονόματα των Ντιέγκο Κόστα, Ρανταμέλ Φαλκάο και Μάριο Μπαλοτέλι έχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι «μπλε» παράλληλα θα πρέπει να συμμορφωθούν και στο Financial Fair Play της ΟΥΕΦΑ, με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν απαραίτητη η πώληση ενός ποδοσφαιριστή.

Όλα λοιπόν λειτουργούν υπέρ της Ίντερ, η οποία μετά την απόκτηση του Νεμάνια Μάτιτς αναμένεται να κάνει κάτοικο Μιλάνου ακόμα έναν πρωτοκλασάτο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ.