Διέψευσε ο Ρόμπεν το φτύσιμο (video)

Έκπληκτος έμεινε ο Αριέν Ρόμπεν όταν ενημερώθηκε ότι κατηγορείται πως έφτυσε τον Μπακαρί Σανιά στην πλάτη, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! «Ρίξτε μου τιμωρία 10 αγωνιστικών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός!  



Διέψευσε ο Ρόμπεν το φτύσιμο (video)

Ο Ρόμπεν, βάσει του βίντεο, φαίνεται να σκύβει πάνω από τον Σανιά στο 16ο λεπτό της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης του Λονδίνου, για να δει αν ο αντίπαλός του είναι καλά, ωστόσο, φαίνεται πως τον φτύνει στην πλάτη!

Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και ο ιδρώτας του που πέφτει πάνω στον Γάλλο οπισθοφύλακα της Άρσεναλ, για την κατάσταση του οποίου ο Ρόμπεν ενδιαφέρθηκε και τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη όταν αντιλήφθηκε πως δεν είχε κάτι σοβαρό.

Έχοντας ενημερωθεί για τον σάλο που έχει ξεσπάσει και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Ρόμπεν, θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να πει: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω φτύσει αντίπαλο και δεν έχω κάνει κάτι τόσο άσχημο! Δεν ήταν φτύσιμο, ιδρώτας ήταν απ’ το κεφάλι μου! Αν τον έφτυσα, ρίξτε μου τιμωρία 10 αγωνιστικών! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο»!