Χωρίς Αγουέρο κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Απών από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League θα είναι ο Σέρχιο Αγουέρο, όπως επιβεβαίωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον Φερναντίνιο να στελεχώνει κανονικά τους «πολίτες».



Χωρίς Αγουέρο κόντρα σε Μπαρτσελόνα

Από τις εξέδρες θα δει το πρώτο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα.

«Ο Αγουέρο δεν είναι στην λίστα. Θα δούμε αν θα είναι υγιής για το Σάββατο, αλλά ίσως να είναι κι αυτό δύσκολο. Θα δούμε αύριο ποιος θα ξεκινήσει, αλλά όσον αφορά τον Σέρχιο προπονήθηκε χθες χωρίς πρόβλημα» ανέφερε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τους Καταλανούς.

Αντιθέτως, ο Χιλιανός κόουτς αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεσή του το πολύτιμο «γρανάζι» στο κέντρο της ομάδας του, Φερναντίνιο, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων (λόγω τραυματισμού) και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.