Οριστικά εκτός Αγουέρο και Φερναντίνιο!

Πλήγμα για τη Μάντσεστερ Σίτι ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων της. Οι Κουν Αγουέρο και Φερναντίνιο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν εγκαίρως τα προβλήματα τραυματισμών τους και, όπως αποκάλυψε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, χάνουν το ντέρμπι Κυπέλλου με την Τσέλσι και τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Οριστικά εκτός Αγουέρο και Φερναντίνιο!

Αν και πριν λίγες μέρες οι «πολίτες» αισιοδοξούσαν για το... θαύμα, τα τελευταία νέα δεν είναι ευχάριστα. Κανείς από τους δύο δεν είναι έτοιμος, συνεπώς ο Χιλιανός προπονητής θα πρέπει να αναπροσαρμόσει ως ένα σημείο τα πλάνα του.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι στα πλάνα μου ούτε για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Εμείς, όμως, έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και αυτό δεν αλλάζει. Ξέρουμε ότι η Τσέλσι διαθέτει σημαντικούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να μην παίξουμε τόσο ανοιχτά. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, αλλά δεν είναι σημαντικότερα από τα υπόλοιπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Αντίθετα, με τους Αγουέρο και Φερναντίνιο, υπάρχουν και επιστροφές! Οι Σαμίρ Νασρί και Χάβι Γκαρσία είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πελεγκρίνι ανέφερε σχετικά: «Είναι σημαντικό που έχουμε επιστροφές. Οι Νασρί και Γκαρσία είναι απολύτως έτοιμοι και αυτό είναι πολύ καλό για όλους μας.»