Επιστρέφει για… κουβέντα ο Ρέινα

Επιστροφή στο Λίβερπουλ για συζητήσεις και όχι για να πιάσει άμεσα δουλειά προμήνυσε για τον προσεχή Ιούνιο ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος βρίσκεται ως δανεικός στη Νάπολι έως το τέλος της σεζόν.



Επιστρέφει για… κουβέντα ο Ρέινα

Το περασμένο καλοκαίρι αν και πολλοί περίμεναν πως ο Σιμόν Μινιολέ θα τα βρει… μπαστούνια απέναντι στον Πέπε Ρέινα στην Λίβερπουλ, ο Βέλγος κέρδισε αμέσως την εκτίμηση του Μπρένταν Ρότζερς και αυτό οδήγησε τους «κόκκινους» να παραχωρήσουν ως δανεικό τον μέχρι πρότινος βασικό και αναντικατάστατο τερματοφύλακά τους.

Ο Ρέινα, στα 31 του πλέον, φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή στη Νάπολι, αφού παίζει… βδομάδα μπαίνει, βδομάδα βγαίνει και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τεχνικό των «παρτενοπέι», Ράφα Μπενίτεθ.

Μιλώντας στην «Marca» ο Ισπανός πορτέρο ανέφερε πως ναι μεν σκοπεύει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο θα το κάνει για να συζητήσει με τον Ρότζερς όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής που θα παίρνει στο «Άνφιλντ» και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

 «Δεν ξέρω που θα είμαι την επόμενη σεζόν. Σκοπός μου είναι να απολαύσω την τωρινή και να τα πάω καλά. Μετά θα πάω στο Λίβεπουλ και θα αποφασίσω.

Πρέπει να μου εξηγήσουν τι προθέσεις έχουν, αλλά μέχρι στιγμής δεν πρόκειται να βιαστώ με τις προτάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου.

Το μέλλον μου είναι στην Ιταλία και τον Ιούνιο θα δούμε τι πρόκειται να γίνει» ανέφερε σχετικά.