«Στόχος, να φτάσουμε τη Λίβερπουλ»

Στην παραδοχή ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει νίκες, αν θέλει να φτάσει τη Λίβερπουλ στη βαθμολογία και να είναι εκείνη που θα βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, προέβη ο Κρις Σμόλινγκ.



«Στόχος, να φτάσουμε τη Λίβερπουλ»

Μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου είναι το ζητούμενο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Κρις Σμόλινγκ.

Με το «τρένο» του τίτλου να φαίνεται ήδη χαμένο, πλέον μοναδικός στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι η τέταρτη θέση, που οδηγεί στα... «αστέρια». Για να γίνει ωστόσο αυτό, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να καλύψει το -7 και να προσπεράσει τη Λίβερπουλ.

«Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο, σαν να χρειαζόμαστε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να φτάσουμε τη Λίβερπουλ. Επομένως πρέπει να κερδίζουμε βαθμούς και να τους βάλουμε σε πίεση. Δεν κάνουμε τους εαυτούς μας φαβορί με τέτοιες ήττες», ανέφερε πρωτίστως.

«Φαίνεται να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω. Χρειάζεται να ενώσουμε σαν ομάδα. Πραγματικά όμως δεν μιλάμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά νομίζω πως όλοι ξέρουμε πως είναι το λιγότερο που στοχεύουμε», επεσήμανε συνέχεια.