«Καλύτερος από Μπέιλ ο Σουάρεζ»

Τον συμπατριώτη του, Λουίς Σουάρεζ, εξύμνησε ο Έντινσον Καβάνι! Ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε την άποψη πως ο φορ της Λίβερπουλ είναι πολύ καλύτερος από τον Γκάρεθ Μπέιλ και πως αν ποτέ αποχωρήσει από τους «κόκκινους», τότε η μεταγραφή του θα κάνει νέο ρεκόρ!   



«Καλύτερος από Μπέιλ ο Σουάρεζ»

Όσοι γνωρίζουν τον Λουίς Σουάρεζ, δεν περίμεναν τα τέσσερα γκολ που έβαλε μεσοβδόμαδα στη νίκη (5-1) επί της Νόριτς για να καταλάβουν την κλάση του.

Πρόκειται για έναν δεινό εκτελεστή που όποτε… οσμιστεί το γκολ, πολύ απλά το πετυχαίνει με κάθε τρόπο!

Ο Έντινσον Καβάνι, υποστήριξε πως δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση του συμπατριώτη του κόντρα στα «καναρίνια» και δήλωσε πως αν ποτέ ο Σουάρεζ φύγει από τη Λίβερπουλ, τότε θα πρέπει το ποσό της μεταγραφής του να ξεπεράσει κατά πολύ αυτό της μετακίνησης του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Όλα του τα γκολ είναι ποιότητας και δείχνει την κλάση του. Δεν με εκπλήσσει εμένα προσωπικά με όσα κάνει, γιατί τον γνωρίζω και ξέρω τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι σχεδιάζει ο ίδιος για το μέλλον του, αλλά αν ποτέ τον πουλήσει η Λίβερπουλ, θα πρέπει να γίνει νέο ρεκόρ μεταγραφής! Ο Λουίς, είναι καλύτερος από τον Μπέιλ και αξίζει περισσότερα απ’ όσα έδωσε η Ρεάλ για τον Ουαλό το καλοκαίρι» είπε ο Καβάνι!