Ήθελε το «στοπ» του Σουάρες ο Χιούτον

Πεπεισμένος ότι η Νόριτς θα μπορούσε να είχε αμυνθεί καλύτερα και πως είχε την ικανότητα να σταματήσει την επιθετικές προσπάθειες του Λουίς Σουάρες, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο προπονητής των «καναρινιών», Κρις Χιούτον.



Ήθελε το «στοπ» του Σουάρες ο Χιούτον

Ο Σουάρες πέτυχε τέσσερα γκολ και έβγαλε μία ασίστ το τελικό 5-1 κόντρα στη Νόριτς, με τον Κρις Χιούτον να πιστεύει πως η Νόριτς θα μπορούσε να κοντράρει καλύτερα τον Ουρουγουανό, του οποίου αναγνώρισε την ικανότητα στο σκοράρισμα.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα. Ο Σουάρες είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης και μπορείτε να δείτε πως ο τρόπος που σκοράρει, είναι ο τρόπος που οι περισσότεροι παίκτες δεν μπορούν», τόνισε πρωτίστως και συμπλήρωσε:

«Αν όμως του δώσεις τον χρόνο και τον χώρο, τα οποία του δώσαμε όταν σκόραρε, αυτό μας κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη και όπως είναι φυσικό κάποιος της ποιότητά του θα το εκμεταλλευτεί».

«Δεν μπορούν πολύ παίκτες αν πετύχουν το πρώτο γκολ, αλλά το δεύτερο μας πόνεσε γιατί ήταν φτηνό. Η αίσθησή μου είναι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερα για να τον σταματήσουμε», δήλωσε ο Χιούτον.