Οι «αναπληρωματικοί» του Λεβ

Μόνο αναπληρωματικοί δεν θεωρούνται οι παίκτες που θα παρατάξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας στο αρχικό σχήμα της ομάδας για την αναμέτρηση με την Αγγλία την Τρίτη στο Γουέμπλεϊ. Εκτός Νόιερ και Λαμ.



Οι «αναπληρωματικοί» του Λεβ

Η Γερμανία και η Αγγλία πάντα θα είναι υπό πίεση σε κάθε διοργάνωση. Πάντα πηγαίνουμε για τα τρόπαια και θέλουμε να τα κατακτήσουμε. Η Αγγλία είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες. Ο Τζέραρντ, ο Ρούνεϊ και ο Λάμπαρντ είναι κορυφαίοι παίκτες και παίκτες σαν τον Τάουνσεντ είναι πολύ γρήγοροι στα άκρα»

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Ρόι Χότζον, ο Λεβ δήλωσε: «Ο Ρόι Χότζον είναι ένας φανταστικός προπονητής. Τον πρωτογνώρισα στην Ελβετία. Πάντα αφήνει ένα θετικό στίγμα όπου και αν είναι. Έχει παίκτες που μπορούν αν κερδίσουν ένα παιχνίδι»

Για τους «αναπληρωματικούς που αναμένεται να παρατάξει κόντρα στα «τρία λιοντάρια», ο κόουτς τον Γερμανών τόνισε: «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, δεν έχουμε τραυματισμούς, επομένως δυσκολεύομαι για τις θέσεις. Αυτό είναι πάντα ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Το Γουέμπλεϊ είναι ένα μυθικό μέρος και περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε».

«Όλοι σκέφτονται τον τραυματισμό του Κεντίρα, αλλά αν κάποιος μπορεί να επιστρέψει από τον τραυματισμό και να παίξει στο Μουντιάλ, είναι αυτός. Ο Βάιντενφέλερ θα παίξει, έχω μιλήσει μαζί του. Ο Σμέλτζερ θα ξεκινήσει στα αριστερά. Ο Μπέντερ σχεδόν σίγουρα θα παίξει ως αμυντικός χαφ στη θέση του Κεντίρα. Ο Ρόις θα ξεκινήσει», επεσήμανε στη συνέχεια και συμπλήρωσε:

Ο Μερτεσάκερ θα παίξει. Ο Χούμελς και ο Μπόατενγκ θα παίξουν από 45 λεπτά. Ο Νόιερ και ο Λαμ θα ξεκουραστούν».