Σέβεται την Αγγλία ο Μπόατενγκ

Μόνο φιλική δεν θεωρεί την αναμέτρηση ανάμεσα στην εθνική Γερμανίας και την Αγγλία, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, τονίζοντας πως η «Νασιοναλμαντσάφτ» δεν υποτιμά σε καμία περίπτωση το σύνολο του Ρόι Χότζον.



Σέβεται την Αγγλία ο Μπόατενγκ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, ωστόσο ο Ζερόμ Μπόατενγκ εξέφρασε την άποψη ότι ακόμα και έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι δυνατό.

Ερωτηθείς λοιπόν για το αν η Γερμανία υποτιμά την εθνική ομάδα της Αγγλίας λόγω τον απουσιών που έχει, ο Μπόατενγκ δήλωσε: «Όχι δεν νομίζω. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολύ».

«Έχουν τόσα πολλά παιχνίδια, έτσι πρέπει να ξεκουραστούν και εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν ακόμα να παίξουν ένα καλό παιχνίδι. Δεν λες φιλικό, ένα παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο Γουέμπλεϊ. Έχουν μία πραγματικά καλή ομάδα, μία δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.