Θέλουν Σκωτσέζο τον Κόκερ

Προσπάθειες να πείσει τον Στίβεν Κόκερ να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σκωτίας θα κάνει ο Γκόρντον Στράχαν τις επόμενες μέρες. Ο αμυντικός της Κάρντιφ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγγλίας από τον Ρόι Χότζον και όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται για το Μουντιάλ του 2014.



Θέλουν Σκωτσέζο τον Κόκερ

Ο Κόκερ έχει σκωτσέζικες ρίζες από τη γιαγιά του και παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε ένα φιλικό της Αγγλίας απέναντι στη Σουηδία, σκοράροντας μάλιστα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κανονισμούς της FIFA και να επιλέξει την Σκωτία.

Κάτι ανάλογο είχε προσπαθήσει να κάνει με τον 21χρονο πρώην αμυντικό της Τότεναμ και ο Γκρεγκ Λιβέιν πριν από δύο χρόνια, όμως οι προσπάθειές του δεν καρποφόρησαν.

Ο Κόκερ έχει αγωνιστεί τόσο με την ομάδα Νέων της Αγγλίας όσο και με την Ελπίδων αλλά εφόσον δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την Ανδρών, τότε μπορεί να επιλέξει την εθνική ομάδα της Σκωτίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταίος παίκτης που άλλαξε εθνική ομάδα ήταν ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος μετά τις δύο συμμετοχές του σε φιλικά ματς της Βραζιλίας, επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο των Ισπανών.