Καλοκαιρινή…μετακόμιση για Σέλτικ

Tο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο γήπεδο της Αγγλίας ή της Ιρλανδίας στην προκριματική φάση του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, θα ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ η Σέλτικ. 



Καλοκαιρινή…μετακόμιση για Σέλτικ

Εναλλακτικές έδρες για να δώσει τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2014-15, σε περίπτωση φυσικά που εξασφαλίσει τη συμμετοχή της, αναζητά η Σέλτικ. 

Οι Αγώνες της Κοινοπολιτείας θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γλασκώβη και τόσο το Σέλτικ Πάρκ όσο το Αιμπροξ και το Χάμπντεν θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. 

Αν και οι αγώνες θα διαρκέσουν δέκα μέρες, χρονικά θα συμπέσουν με προκριματικούς αγώνες τόσο του δεύτερου όσο και του τρίτου γύρου και είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό η Σέλτικ να αγωνιστεί εντός έδρας  δεδομένου πάντα ότι θα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Η πιο πιθανή έδρα αυτή την στιγμή φαίνεται το Μάρειφιλντ, το οποίο βρίσκεται στο Εδιμβούργο και είναι η έδρα της εθνικής ομάδας ράγκμπι, ωστόσο στελέχη της Σέλτικ εξετάζουν και άλλες λύσεις. 

Το στάδιο Aviva και το Κροκ Παρκ στο Δουβλίνο, πόλη στην οποία η Σέλτικ έχει ισχυρή βάση οπαδών, είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται όπως επίσης και γήπεδα ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ στη βόρεια Αγγλία.

Ωστόσο για να μπορέσει τελικά να χρησιμοποιήσει η Σέλτικ κάποια άλλη έδρα θα πρέπει προηγουμένως να εξασφαλίσει την άδεια της ΟΥΕΦΑ για τη…μετακόμιση.