Αγουέρο: «Η Μάντσεστερ Σίτι μεγαλώνει συνεχώς»

Βέβαιος ότι διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να «μεγαλώνει» συνεχώς ως σύλλογος, εμφανίστηκε ο Κουν Αγουέρο, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στους «πολίτες».



Αγουέρο: «Η Μάντσεστερ Σίτι μεγαλώνει συνεχώς»

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι από τους παίκτες που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο «ακούγεται» για κάποια από τις κορυφαίες ομάδες. Ο ίδιος όμως έσπευσε να βάλει τα πράγματα σε μία… τάξη. «Είμαι πολύ χαρούμενος στη Σίτι, από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα. Ήρθα γιατί ήξερα ότι υπάρχει εξαιρετική προοπτική εδώ. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και εγώ και η οικογένειά μου», είπε αρχικά τονίζοντας την αφοσίωσή του στους «πολίτες».

Όσο για την εξέλιξη που υπάρχει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, ο Αγουέρο πρόσθεσε: «Βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο. Ο σύλλογος μεγαλώνει και δουλεύουμε όλοι με στόχο να κάνουμε την ομάδα ακόμα καλύτερη. Κάποιες σεζόν είναι καλύτερες από τις άλλες αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ότι ήταν πριν τέσσερα ή πέντε χρόνια. Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση. Υπάρχουν εκπληκτικοί παίκτες στην ομάδα και έχουν περάσει επίσης φοβεροί ποδοσφαιριστές τελευταία».
Για την έλευση του νέου τεχνικού, Μανουέλ Πελεγκρίνι, σχολίασε: «Χρειάζεται χρόνος για να μάθουμε την φιλοσοφία του και τις ιδέες του αλλά νομίζω ότι κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση όλοι στην ομάδα με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα θέλουμε το καλύτερο είτε μιλάμε για ματς της Πρέμιερ Λιγκ, είτε για Τσάμπιονς Λιγκ ή ακόμα και για ένα ματς Κυπέλλου. Θέλουμε πάντα τη νίκη για την ομάδα και τους οπαδούς μας».