Σόου Ρονάλντο!

Η Β.Ιρλανδία πήγε να βάλει… δύσκολα στην Πορτογαλία, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να «καθαρίσει» και με χατ-τρικ να οδηγήσει τους Ίβηρες στη νίκη (2-4) που ήρθε σε ένα ματς με δύο ανατροπές και τρεις αποβολές! 



Σόου Ρονάλντο!

Με διάθεση να δείξουν από την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης ποιος είναι το… αφεντικό παρατάχθηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 21’ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μπρούνο Άλβες.

Η ομάδα του Μάικλ Ο’ Νιλ βρήκε τον τρόπο να φέρει στα ίσια το ματς,με τον ΜακΌλεϊ στο 36’.

Ο αμυντικός της Γουέστ Μπρομ μάλιστα ήταν αυτός που λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους… μπλέχτηκε στην φάση που έφερε την αποβολή του Έλντερ Πόστιγκα.

Μια αποβολή, που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και με τον Τζέιμι Γουόρντ έκαναν την ανατροπή στο 52’.

Η αποβολή και του Μπραντ στο 61' βοήθησε τους Ίβηρες που δεν δεν τα παράτησαν και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να το… παίρνει πάνω του, τα έφεραν όλα… τούμπα!

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε-αρχικά-το 2-2 στο 68’, εννέα λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 83’ «γράφοντας» το τελικό 2-4 που έφερε τους Πορτογάλους (με ματς περισσότερο) στην κορυφή του έκτου ομίλου.

Στο 80' ο Λάφερτι άφησε με εννέα παίκτες τη Β.Ιρλανδία, η οποία έμεινε στους 6 βαθμούς και την 4η θέση του γκρουπ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Β.Ιρλανδία: Κάρολ, ΜακΌλει, Έβανς, Χόντσον, Φέργκιουσον (76’ Μπερντ), Ντέιβις, Μπραντ, Νόργουντ, Πάτερσον, Γουόρντ, ΜακΓκίν (67’ Λάφερτι)

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Ζοάο Περέιρα, Μεϊρέλες (55’ Νάνι), Βελόσο, Μουτίνιο, Βιεϊρίνια (65’ Νέλσον Ολιβέιρα), Ρονάλντο (90’ Ρούμπεν), Πόστιγκα