Η αποβολή έσωσε μια ζωή

Μπορεί να αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όμως λίγα δευτερόλεπτα μετά την αποβολή του κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός οπαδού ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο



Η αποβολή έσωσε μια ζωή

Ο τερματοφύλακας  της ερασιτεχνικής Στοκμπριτζ Παρκ Στιλς, Μπεν Σκοτ, μπορεί να μην γίνει ποτέ γνωστός μέσα από το ποδόσφαιρο, όμως κατάφερε να κερδίσει τη δημοσιότητα που του αντιστοιχεί, πετυχαίνοντας κάτι πολύ σημαντικό, σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή.

Ο 29χρονος γκολκίπερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Κινγκς Λιν Τάουν για επικίνδυνο παιχνίδι και την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια κλήθηκε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε έναν 70χρονο άνδρα που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο στην εξέδρα.

Ο Σκοτ που είναι νοσοκόμος κατάφερε να βοηθήσει μαζί με τους διασώστες τον άνδρα και χάρη στον απινιδωτή  που υπήρχε στο γήπεδο να τον επαναφέρουν  στη ζωή.  «Ο οπαδός ήταν νεκρός και ο Μπεν μαζί με τους διασώστες κατάφερε να τον φέρει στη ζωή» τόνισε στέλεχος του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον Σκοτ, ο οπαδός  υπέστη κολπική μαρμαρυγή ενώ  έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους δυο διασώστες οι οποίοι παρέχουν δωρεάν τη βοήθεια τους όποτε χρειαστεί.