Εκνευρισμένος ο Πάρντιου

Εμφανής ήταν ο εκνευρισμός του Άλαν Πάρντιου για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιοάν Καμπάιγ. Λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός της Νιούκαστλ επιβεβαίωσε την πρόταση της Άρσεναλ για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, τονίζοντας: «θεωρήσαμε ότι δεν έπρεπε να την αποδεχτούμε».   



Εκνευρισμένος ο Πάρντιου

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Άρσεναλ κατέθεσε επίσημη πρόταση 10 εκατ. λιρών για τον Γιοάν Καμπάιγ καιι η Νιούκαστλ την απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Άλαν Πάρντιου, μιλώντας για το θέμα της ημέρας, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad», στο τελευταίο χρονικά ματς της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε εκνευρισμένος.

Τόσο από τις διαστάσεις που πήρε η ιστορία με τον Καμπάιγ - τον οποίο άφησε τελικά εκτός αποστολής - αλλά και από το timing, αφού όλη η ιστορία εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τους «πολίτες».

«Για να είμαι ειλικρινής, εμείς προσπαθούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και το καλό της ομάδας μας. Επιβεβαιώνω πως η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση για τον Καμπάιγ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, αλλά θεωρήσαμε πως δεν μπορούσαμε να τη δεχτούμε. Συν τοις άλλοις, έπρεπε να επιλέξω μια σύνθεση για το παιχνίδι με τη Σίτι.

Θα αφήσω τον κόσμο και τους οπαδούς μας να βγάλουν από μόνοι τους τα συμπεράσματά τους και να σκεφτούν τι είναι καλό και τι όχι. Ο Τύπος ασχολείται με την πρόταση της Άρσεναλ, αλλά εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου πρέπει να ασχοληθούμε με την ομάδα και το παιχνίδι» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Νιούκαστλ.