Φάουλερ: «Το τελευταίο μου παιχνίδι»

Επίσημα, δεν είχε ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, αλλά ο Ρόμπι Φάουλερ, κατάλαβε ότι πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Όπως τόνισε, η 20λεπτη συμμετοχή στο φιλικό της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, ήταν η τελευταία εμφάνισή του στα γήπεδα.   



Φάουλερ: «Το τελευταίο μου παιχνίδι»

Ο 38χρονος άσος, ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαίντ, τον Μάιο του 2007.

Αργότερα, πέρασε από Κάρντιφ και Μπλάκμπερν, ταξίδεψε σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη και… έγραψε το φινάλε στο αγαπημένο του γήπεδο. Το «Άνφιλντ».

«Επίσημα δεν έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά αυτό το 20λεπτο συμμετοχής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό προς τιμήν του Τζέραρντ, νομίζω ότι ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή» είπε ο Ρόμπι Φάουλερ, για να προσθέσει:

«Δεν υπάρχουν πολλά καλύτερα πράγματα από το να φοράς την κόκκινη φανέλα και να παίζεις για τη Λίβερπουλ. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει όταν μπαίνεις στο “Άνφιλντ”. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Είμαι ευγνώμων και ευλογημένος που έπαιξα ξανά σε αυτό το γήπεδο. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, το έκανα για τον Στίβεν».