Πάει για Σουάρες, αν δώσει τον Μπέιλ

Αν τελικά η Τότεναμ δώσει το «Ok» για την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε ο λονδρέζικος σύλλογος θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες!   



Πάει για Σουάρες, αν δώσει τον Μπέιλ

Το σήριαλ του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γκάρεθ Μπέιλ συνεχίζεται.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρίσκει σκούρα στην προσπάθειά της να ακούσει από την Τότεναμ το πολυπόθητο «ναι» για να πάρει τον Ουαλό αστέρα και ταυτόχρονα, στα «σπιρούνια» αναζητούν τρόπο ώστε να… επουλωθεί γρήγορα η «πληγή» που θα ανοίξει με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Μπέιλ.

Οι «μερένχες», φέρονταν να έχουν καταθέσει πρόταση 98 εκατ. ευρώ εδώ και περίπου μια εβδομάδα, άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά που ακόμα βρίσκεται… στο συρτάρι της Ρεάλ και άλλα αναφέρουν ότι έχει ήδη απορριφθεί από τους Λονδρέζους.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, έχει ξεκαθαρίσει ότι για να πάρει κάποια ομάδα τον Γκάρεθ Μπέιλ θα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή, σκέφτεται τους παίκτες που μπορεί να πάρει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ένας από αυτούς φέρεται πως είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ που δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Άνφιλντ», απέκτησε… ακόμα έναν «μνηστήρα». Η Άρσεναλ βρήκε σε… τοίχο στις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει τον Σουάρες, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «σπιρουνιών» εμφανίζεται αποφασισμένος.

Μάλιστα, λέγεται πως είχε κάνει προσπάθεια να τον πάρει στο Λονδίνο, λίγο πριν η Λίβερπουλ έρθει σε συμφωνία με τον Άγιαξ και τον ντύσει στα κόκκινα, τον Ιανουάριο του 2011. Με την πιθανή απόκτηση του Λουίς Σουάρες, η Τότεναμ θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις, θα δείξει στους οπαδούς της ότι παρά την απώλεια του Μπέιλ δεν χάνονται οι φιλοδοξίες και το πλάνο που υπάρχει και πάνω απ’ όλα, οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να γλιτώσουν τη «μουρμούρα».