Η Ρεάλ των… σπρίντερ

Έχει ήδη τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει το… 100άρι για πλάκα και μάλιστα, το κάνει πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να πάρει και τον Γκάρεθ Μπέιλ, τότε θα έχει δύο από τους πιο γρήγορους «κατοστάρηδες» ποδοσφαιριστές.



Η Ρεάλ των… σπρίντερ

Όση… τρέλα κι αν φαίνεται να μοιράζει ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, στην υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ, άλλο τόσο πεισμώνει και δεν παραδίδει τα όπλα η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός αστέρας δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή, αλλά και ένας από τους πιο… γρήγορους! Τα 100 μέτρα, τα κάνει σε 11,40 δευτερόλεπτα!

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα 10,03 δευτερόλεπτα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «100άρι», τότε αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πατάει γκάζι και… σφηνώνει το πεντάλ στο πάτωμα!

Αν ο «CR7», έτρεχε σε κούρσα με άλλους ποδοσφαιριστές, τότε πίσω από αυτόν θα τερμάτιζε ο Θίο Γουόλκοτ, που κάνει τα 100 μέτρα σε 10,06 δευτερόλεπτα. Τρίτος θα τερμάτιζε ο Μίκα Ρίτσαρντς που παρά τη σωματοδομή και τη μυϊκή του μάζα τρέχει το «100άρι» σε 11’’ και ο Γκάρεθ Μπέιλ απλά θα έχανε… οριακά το βάθρο, κάνοντας 11,10 δευτερόλεπτα.