Νέα «πόρτα» στην Άρσεναλ!

Η Λίβερπουλ δεν... συγκινήθηκε ούτε με τα 40 εκατ. λίρες της ανανεωμένης προσφοράς της Άρσεναλ για τον Λουίς Σουάρες και έριξε δεύτερη «πόρτα» στον σύλλογο του Λονδίνου! Η διοίκηση των «κόκκινων», πάντως, οφείλει να ενημρώσει τον ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη εξέλιξη...

Advertisement
Νέα «πόρτα» στην Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ, έκανε τη δεύτερη και πιο αποφασιστική κίνησή της για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, το βράδυ της Τρίτης.

Κατέθεσε πρόταση 40 εκατομμυρίων και… μίας λίρας (!) προκειμένου να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουρουγουανού επιθετικού και να μιλήσει μαζί του για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

Η Λίβερπουλ, πάντως, έκανε για ακόμα μια φορά ξεκάθαρη τη στάση της. Δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ποσό μικρότερο των 50 εκατ. λιρών κι έτσι, απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Αυτό, πάντως, που οφείλει να κάνει η διοίκηση των «κόκκινων», είναι να ενημερώσει τον διεθνή φορ για την προσφορά της Άρσεναλ και την απόρριψή της. Από τη στιγμή που τυπικά καλύφθηκε η ρήτρα του συμβολαίου του Σουάρες, έστω και κατά… μια λίρα, οι άνθρωποι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ οφείλουν να το αναφέρουν στον παίκτη.

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, απλά επειδή έχουν την υποχρέωση βάσει του συμφωνητικού που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Λουίς Σουάρες και τη Λίβερπουλ…