Θέλει Μπερν η Μπέρμιγχαμ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπέρμιγχαμ για το δανεισμό του Νταν Μπερν από τη Φούλαμ. Οι «μπλε» στράφηκαν στον 21χρονο αμυντικό μετά το «ναυάγιο» με τον Κέρτις Ντέιβις, ο οποίος κατέληξε στην Χαλ.



Θέλει Μπερν η Μπέρμιγχαμ

Ο Μπερν τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Γιόβιλ στη Λιγκ 1, κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Ο προπονητής της Μπέρμιγχαμ, Λι Κλαρκ, αποκάλυψε πως κοντά στο St. Andrew’s βρίσκονται δύο παίκτες από την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Μπερν να φαίνεται πως είναι ένας εξ’ αυτών.

«Οι μεταγραφές αυτές, εξαρτώνται από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, όταν οι ποδοσφαιριστές γυρίσουν από τις διακοπές τους. Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ τους “αφήνουν”  από 10 ημέρες έως δύο εβδομάδες. Ελπίζω πως θα έχουμε τελειώσει με τις μεταγραφές μέχρι την επόμενη εβδομάδα, διότι υπάρχουν οι συμφωνίες τόσο με τις ομάδες όσο και με τους παίκτες. Όλα εξαρτώνται από τις ιατρικές εξετάσεις. Έχω μιλήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές και θα είμαι ευτυχισμένος αν τους αποκτήσουμε», δήλωσε ο 40χρονος τεχνικός.

Επιμέλεια: Τάσος Ξενόπουλος