«Συγκεντρωμένοι από την πρώτη προπόνηση»!

Ό,τι πρέπει ώστε να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και σοβαρότητα από την… πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας, είναι το δύσκολο ξεκίνημα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ.   



«Συγκεντρωμένοι από την πρώτη προπόνηση»!

Ο Άγγλος αμυντικός, δεν προβληματίστηκε από την ανακοίνωση του προγράμματος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 και σίγουρα, δεν τρόμαξε βλέποντας ότι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να δώσουν τρία ντέρμπι.

«Το δύσκολο ξεκίνημα που έχουμε στο νέο πρωτάθλημα, θα μας βοηθήσει να φανούμε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί και αφοσιωμένοι στο στόχο της κατάκτησης της νίκης. Από την πρώτη συγκέντρωσή μας για την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν, θα ξέρουμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αυτό θα είναι ευλογία για όλους μας αλλά και για τον νέο προπονητή της ομάδας» δήλωσε αρχικά ο Ρίο Φέρντιναντ και πρόσθεσε:

«Δεν μας αγχώνουν οι πιθανές αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν ξεκινήσουμε καλά το νέο πρωτάθλημα. Είμαστε αισιόδοξοι… Έχουμε δύσκολο σερί αγώνων, αλλά αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή όταν θέλεις να βρίσκεσαι στο κορυφαίο επίπεδο».