Δεν θα φύγει ο Τζέκο!

Την πεποίθηση ότι ο Έντιν Τζέκο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι και μετά το καλοκαίρι, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «Etihad», εξέφρασε ο προπονητής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Σάφετ Σούσιτς.



Δεν θα φύγει ο Τζέκο!

Ο Τζέκο έχει πετύχει φέτος 15 γκολ σε 45 εμφανίσεις, ωστόσο μόνο στις 16 από αυτές ξεκίνησε βασικός.

Ο ίδιος θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, γι’ αυτό και αρκετά δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα είναι ο επόμενος σταθμός του Βόσνιου, από τη στιγμή που οι «Βεστφαλοί» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής στην εθνική της χώρας του, Σάφετ Σούσιτς, πιστεύει πως τελικά ο Τζέκο θα παραμείνει στους «πολίτες», αφού ο παίκτης δεν έχει ζητήσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

«Θα φύγει το καλοκαίρι; Δεν το νομίζω. Σε λίγες μέρες θα έρθει ο νέος προπονητής, Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο Έντιν είναι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας», επισήμανε αρχικά ο Σούσιτς.

«Εκτός από αυτό, ποτέ δεν το άκουσα να λέει κακή κουβέντα για το σύλλογο. Είναι χαρούμενος με τη ζωή που κάνει στο Μάντσεστερ. Είναι βέβαια δική του απόφαση. Εγώ πάντως πιστεύω πως θα μείνει. Είναι αρκετά έξυπνος και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την καλύτερη απόφαση», ήταν τα τελευταία λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή της Βοσνίας.

Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος