Φερναντίνιο: «Θέλω να πάω στη Σίτι»

Πόσο πιο ξεκάθαρο να το κάνει; Ο Φερναντίνιο δηλώνει - για ακόμα μια φορά - ανοιχτά ότι θέλει να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.   



Φερναντίνιο: «Θέλω να πάω στη Σίτι»

Ο Βραζιλιάνος μέσος, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για τη Μάντσεστερ Σίτι και τη σφοδρή του επιθυμία να φορέσει τη γαλάζια φανέλα.

Αυτό έκανε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σε ερώτηση που του έγινε από οπαδό της Σαχτάρ. «Πες μας ειλικρινά, θέλεις να φύγεις και να πας στη Μάντσεστερ Σίτι;» ήταν η ερώτηση, για να απαντήσει ο ποδοσφαιριστής: «Ναι φίλε μου, αυτό θέλω…».

Τα πράγματα, πάντως, δεν είναι τόσο εύκολα για τον ίδιο. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 20 εκατ. λίρες για την απόκτησή του, τη στιγμή που στον ουκρανικό σύλλογο ζητούν… τον ουρανό με τ’ αστέρια. «Αν η Σίτι θέλει τον Φερναντίνιο, η ρήτρα του είναι 50 εκ. ευρώ» είχε αναφέρει ο τεχνικός της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, σε πρόσφατη τοποθέτησή του.