Σκέφτεται την προπονητική ο Κάραγκερ

Την Κυριακή θα μπει για τελευταία φορά στο γήπεδο, με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή. Οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να αντιληφθούν το φινάλε μιας τόσο μεγάλης καριέρας. Ο Τζέιμι Κάραγκερ, όχι μόνο δείχνει απόλυτα συνειδητοποιημένος, αλλά σκέφτεται σε βάθος χρόνου να ασχοληθεί με την προπονητική.   



Σκέφτεται την προπονητική ο Κάραγκερ

Ο 35χρονος άσος των «κόκκινων», θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ απέναντι στην ΚΠΡ, στην 38η και τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2012-2013.

Έχει ανακοινώσει ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του και έχει ήδη συμφωνήσει με το τηλεοπτικό δίκτυο του «SkySports» για να σχολιάζει τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και να παραμείνει κοντά στο ποδόσφαιρο.

Παρ’ όλα αυτά, ξέρει ότι χωρίς τη μπάλα δεν μπορεί να ζήσει. Κι αν δει ότι η ιδιότητα του σχολιαστή δεν τον «γεμίζει», θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Αυτό της προπονητικής!

«Σίγουρα θα μου λείψει η μπάλα. Αγαπώ όλα όσα έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία στα αποδυτήρια πριν από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι είναι μοναδικές εμπειρίες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την επιτυχία που γεύεσαι στο ποδόσφαιρο μαζί με τους συμπαίκτες σου. Είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσεις την καριέρα του ποδοσφαιριστή με οποιαδήποτε άλλη. Οπότε, υποθέτω πως αν πλέον μου λείψει τόσο πολύ η μπάλα, το πιο κοντινό στο χώρο θα είναι η προπονητική. Δεν αποκλείεται να… ψαχτώ τα επόμενα χρόνια» ήταν τα λόγια του βετεράνου αμυντικού.