Με Μπέκαμ αρχηγό!

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Παρί Σεν Ζερμέν θα αγωνιστεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο αποψινό και τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας του, απέναντι στη Μπρεστ. 



Με Μπέκαμ αρχηγό!

Η είδηση της απόσυρσής του, συγκλόνισε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πήρε την απόφαση να ρίξει τους τίτλους τέλους της μακράς και πολύ επιτυχημένης καριέρας του, όπως ακριβώς ήταν γραφτό να γίνει. Να αποσυρθεί, έχοντας στεφθεί πρωταθλητής. 

Με ακόμα έναν τίτλο στο παλμαρέ του, λοιπόν, μετά και την κατάκτηση του τίτλου στη Γαλλία από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο «Μπεκς», απόψε, θα αποθεωθεί για τελευταία φορά από το κοινό της ομάδας του. 

Οι πρωταθλητές Γαλλίας υποδέχονται τη Μπρεστ στην 37η και προτελευταία αγωνιστική του Championnat και ο Άγγλος σούπερ σταρ θα έχει την τιμητική του. Αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Κάρλο Αντσελότι και όχι μόνο αυτό, θα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού για όση ώρα αγωνιστεί. 

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», δεν αποκλείεται το αποψινό να είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής καριέρας του «Μπεκς», αφού το βρετανικό Μέσο επικαλείται άτομα του περιβάλλοντος του έμπειρου άσου, για να υποστηρίξει ότι δεν πρόκειται να παίξει στην τελευταία αναμέτρηση της Παρί, απέναντι στη Λοριάν, την επόμενη εβδομάδα.