Σοβαρό τροχαίο στον Μ62!

Μια νεκρή και 17 τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων κάποιοι είναι σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Μ62.



Σοβαρό τροχαίο στον Μ62!

Η σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα μινι-βαν στο οποίο επέβαιναν παρέα γυναικών  στον αυτοκινητόδρομο Μ62 που συνδέει το Λίβερπουλ με το Χαλ (δια μέσω Μάντσεστερ και Λιντς) είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τουλάχιστον μια γυναίκα και να τραυματιστούν άλλες 17, κάποιες  εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.  

Στο σημείο του ατυχήματος (κοντά στην έξοδο 32 του αυτοκινητοδρόμου) έσπευσαν πυροσβεστικά συνεργεία και ασθενοφόρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τις  τραυματίες και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  Χρειάστηκαν επίσης και έξι ελικόπτερα ώστε να μεταφέρουν το συντομότερο τους σοβαρότερα τραυματισμένους στο νοσοκομείο.

Λόγω του ατυχήματος ο αυτοκινητόδρομος στο συγκεκριμένο σημείο παραμένει κλειστός και για τις δυο κατευθύνσεις και δεν αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία πριν τις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας.