Σε αυτούς το χρωστάει ο Ρόμπιν (pics)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές από το βράδυ της Δευτέρας, πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μαζί του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε τον 20ο τίτλο της ιστορίας της και ο Ολλανδός, ξέρει σε ποιους ακριβώς χρωστάει την καταπληκτική φετινή σεζόν.   



Σε αυτούς το χρωστάει ο Ρόμπιν (pics)

Όσο κι αν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων διαβόλων» με 24 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, στην πρώτη του χρονιά στο Μάντσεστερ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν είναι εγωιστής.

Όσο κι αν τα γκολ που πετυχαίνει του επιτρέπουν να γυρίσει την πλάτη του στον κόσμο και να δείξει το όνομά του, παίρνοντας όλη τη δόξα, δεν το κάνει. Προτιμά να τρέξει και να αγκαλιάσει τους συμπαίκτες του και όσους κάθε φορά του δίνουν την ασίστ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Όσο κι αν αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ξεχνάει χάρη σε ποιους κατάφερε να προσαρμοστεί τόσο άμεσα στον σύλλογο και να βοηθήσει στην κατάκτηση του 20ου τίτλου. Το έδειξε εγκάρδια αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», όταν και η ομάδα του κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ράιαν Γκιγκς, Γουέιν Ρούνεϊ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, πήραν τις… καλύτερες αγκαλιές από τον Ολλανδό. Όχι γιατί τους συμπαθεί περισσότερο από τα υπόλοιπα μέλη της Γιουνάιτεντ. Ούτε μειώνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Απλά ξέρει ότι αυτοί οι τρεις ήταν τα μεγάλα «στηρίγματά» του στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Γι’ αυτό και επέλεξε να τους πει ένα εγκάρδιο «ευχαριστώ» για τη βοήθεια. Αυτή, την ανταπόδωσε και με το παραπάνω. Έστειλε τη Γιουνάιτεντ ξανά στην κορυφή!