Κρίσταλ Πάλας Vs. Κρίσταλ Πάλας! (pics)

Σχεδόν… οικογενειακό διπλό θύμισε το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Μπάρνσλεϊ για την 41η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Όχι, δεν υπονοούμε κάτι, απλά και οι δύο ομάδες, έπαιξαν με φανέλες των «αετών»! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε στο «Selhurst Park».



Κρίσταλ Πάλας Vs. Κρίσταλ Πάλας! (pics)

Η Μπάρνσλεϊ, επισκέφτηκε την έδρα της Κρίσταλ Πάλας για το παιχνίδι της 41ης «στροφής» του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την αναμέτρηση να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Όλα, όμως, όσα εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα, συνθέτουν μια από τις πιο παράξενες, αλλά ευχάριστες ποδοσφαιρικές ιστορίες!

Οι εμφανίσεις της Μπάρνσλεϊ, έμοιαζαν πάρα πολύ με αυτές της Κρίσταλ Πάλας. Ο ρέφερι του αγώνα το διέκρινε και έδωσε εντολή, οι παίκτες των φιλοξενούμενων να αλλάξουν φανέλες. Η εντός έδρας, ήταν κόκκινη και η εκτός, είχε συνδυασμό μπλε και μαύρου χρώματος. Καμία από τις δύο δεν ικανοποιούσε τον διαιτητή του παιχνιδιού, Κέβιν Στρουντ, που επανέλαβε ότι τα χρώματα, ήταν σχεδόν ίδια με το μπλε – κόκκινο της Κρίσταλ Πάλας.

Ένας εκ των φροντιστών της Μπάρνσλεϊ, έσπευσε να φέρει σε όλους τους παίκτες της ομάδας άσπρες κάλτσες, προκειμένου να ξεχωρίζουν και να φαίνεται η διαφορά, όμως και αυτό ήταν μάταιο.

Για να μην αργήσει, λοιπόν, η έναρξη της αναμέτρησης, οι άνθρωποι της Κρίσταλ Πάλας προσφέρθηκαν να δανείσουν εμφανίσεις στους ποδοσφαιριστές της Μπάρνσλεϊ! Τύπωσαν στα γρήγορα τα ονόματα των παικτών που βρίσκονταν στη σύνθεση των «tykes» και οι τελευταίοι, αγωνίστηκαν με την εκτός έδρας εμφάνιση των «αετών»!

Μονάχα ο τερματοφύλακας της Μπάρνσλεϊ αγωνίστηκε με την κανονική του φανέλα, αφού… δεν ενοχλούσε.

Δείτε φωτογραφίες από το ιδιαίτερο ματς: