Αγωνία για Αϊνταρά

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Μασάντιο Αϊνταρά  περιμένουν οι άνθρωποι της Νιούκαστλ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στο παιχνίδι με τη Γουίγκαν την Κυριακή ο άσος των «καρακαξών».



Αγωνία για Αϊνταρά

Το γεγονός που επισκίασε το παιχνίδι ήταν το σκληρό τάκλιν του Καλούμ ΜακΜάναμαν πάνω στο πόδι του αριστερού μπακ των «καρακαξών», Μασάντιο Αϊνταρά.

Πλέον, όλοι στη Νιούκαστλ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γάλλου αμυντικού για να μάθουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα, από τη στιγμή που ο παίχτης φάνηκε να έχει υποστεί σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

Την ίδια ώρα, οι δηλώσεις για τη σκληρό μαρκάρισμα του ΜακΜάναμαν συνεχίζονται, με τον πρόεδρο της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουέλαν, να αναφέρει πως «ο παίχτης μας απλά προσπάθησε να κερδίσει τη μπάλα. Ο τραυματισμός του Αϊνταρά προέρχεται από ατύχημα, αφού στη συνέχεια της φάσης υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τους».

Οι διοικούντες της Νιούκαστλ φέρεται να εμφανίζονται αρκετά ενοχλημένοι από τις δηλώσεις αυτές, αν και ακόμη δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Τέλος, η Αγγλική Ομοσπονδία θα ερευνήσει το περιστατικό βλέποντάς το από τις κάμερες που υπήρξαν στο «DW Stadium», όμως δε θα αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του ΜακΜάναμαν πριν σταλεί στα γραφεία της η αναφορά του παιχνιδιού από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Δείτε ΕΔΩ τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊνταρά

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος