«Δεν το έκανε επίτηδες ο ΜακΜάναμαν»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έσπευσε να υπερασπιστεί τον Καλούμ ΜακΜάναμαν, μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο άσος της Γουίγκαν για το χτύπημα στον Μασάντιο Αϊνταρά, στη νίκη (2-1) των «λάτικς» επί της Νιούκαστλ.



«Δεν το έκανε επίτηδες ο ΜακΜάναμαν»

Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης στο «DW Stadium», ο αμυντικός των φιλοξενούμενων αντικαταστάθηκε αναγκαστικά και μάλιστα, αποχώρησε με φορείο και διακομίστηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο, έπειτα από αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο αριστερό γόνατο.

Ο Καλούμ ΜακΜάναμαν, που χτύπησε τον Αϊνταρά, όπως είναι λογικό, βρέθηκε στο επίκεντρο των κατηγοριών και της κριτικής, με τον προπονητή του, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, να τον υπερασπίζεται στη συνέντευξη Τύπου.

«Μην ξεχνάτε ότι ο Καλούμ έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχω ξαναδεί ριπλέι του μαρκαρίσματος. Πιστεύω ότι πρώτα ακούμπησε τη μπάλα και μετά άθελά του, βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του. Δεν ήταν ηθελημένο. Δεν είναι τέτοιο παιδί ο Καλούμ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν έχω ξαναδεί τη φάση. Πάντως, αν τον έχει χτυπήσει, θεωρώ ότι θα ζητήσει συγγνώμη. Κι αν δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, θα το κάνει πολύ σύντομα» είπε ο τεχνικός της Γουίγκαν.