Αλλάζει όνομα το «Άιμπροξ»!

Την παραχώρηση των δικαιωμάτων ονομασίας του «Άιμπροξ» στην εταιρεία «Sports Direct», γνωστοποίησε η Ρέιντζερς, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να ισχύει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όταν και θα αλλάξει το όνομα του ιστορικού γηπέδου.



Αλλάζει όνομα το «Άιμπροξ»!

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «διαμαρτυρόμενων», Τσαρλς Γκριν, ήταν αυτός που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «deal» για την πώληση των δικαιωμάτων ονομασίας της έδρας του συλλόγου, τονίζοντας ότι: «η συμφωνία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες».

«Η Sports Direct θα είναι ο νέος μας συνεργάτης. Βρισκόμαστε σε στάδιο τελειοποίησης λεπτομερειών και ετοιμασίας, ώστε να δουν τα νέα δεδομένα και οι οπαδοί μας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ρέιντζερς. Προχωρήσαμε σε μια κίνηση που ξέρουμε ότι ίσως προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να κατανοήσει ότι έπρεπε να γίνει αυτό» είπε ο Γκριν.

Φυσικά, με την αλλαγή της ονομασίας του «Άιμπροξ», η Ρέιντζερς θα έχει οικονομικό συμφέρον.

Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί, ότι η «Sports Direct» ήταν αυτή που στο πρόσφατο παρελθόν είχε προκαλέσει την οργή των φίλων της Νιούκαστλ, όταν για μικρό χρονικό διάστημα μετονομάστηκε το «St. James’ Park» σε «Sports Direct Arena».