Η Λίβερπουλ τιμά τα θύματα της Γιουνάιτεντ

Μπορεί οι οπαδοί τους να κάνουν σαν τα …κοκόρια και να βρίζουν οι μεν τους νεκρούς των δε, ωστόσο σε επίσημο επίπεδο Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Δείτε την ειδική φωτογραφία που λάνσαραν οι «κόκκινοι» για την τραγωδία του Μονάχου. 



Η Λίβερπουλ τιμά τα θύματα της Γιουνάιτεντ

Στις 6 Φεβρουαρίου 1958, μια από τις πιο χαρισματικές ομάδες που γνώρισε το βρετανικό ποδόσφαιρο ξεκληρίστηκε, στο δυστύχημα του Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμά τη μνήμη των νεκρών της και το ίδιο θα κάνουν και οι οπαδοί του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο ματς με την Έβερτον.

Την ίδια στιγμή, η Λίβερπουλ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook, δημοσιεύει φωτογραφία, η οποία αποτυπώνει το ρολόι που βρίσκεται στο «Old Trafford» και δείχνει την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Οι «κόκκινοι» τιμούν με αυτόν τον τρόπο τα θύματα του Μονάχου, όπως εξάλλου είχε κάνει και η Γιουνάιτεντ τον περασμένο Σεπτέμβριο για αυτά του Χίλσμπορο. Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ χρησιμοποιούν το twitter και το hashtag  #TheflowersofManchester για να εκφράσουν το σεβασμό τους στα θύματα.


Δείτε τη σχετική φωτογραφία: