Πάρντιου: «Είναι κρίμα για τον Μπα»

Λάθος ανθρώπους που τον συμβουλεύουν και τον εκπροσωπούν έχει ο Ντεμπά Μπα, σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, μετά το «ναυάγιο» της μετακίνησης του Σενεγαλέζου φορ στην Τσέλσι. «Θα ήταν καλύτερα να φύγει το καλοκαίρι» υποστήριξε.   



Πάρντιου: «Είναι κρίμα για τον Μπα»

Ο Ντεμπά Μπα, δεν θα φορέσει τη φανέλα των Κυπελλούχων Αγγλίας και Πρωταθλητών Ευρώπης, γιατί παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος και οι Λονδρέζοι δεν ήταν πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Αν μέσα σε αυτό, προσθέσουμε και τις αξιώσεις των μάνατζέρ του που θέλουν 2 εκατ. λίρες από το deal με οποιαδήποτε ομάδα, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό μπορεί να σταθεί σημαντικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση μεταγραφής σε οποιαδήποτε ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι στεναχωριέμαι για αυτόν. Οι εκπρόσωποί του και οι άνθρωποι που συμβουλεύεται για το μέλλον του, δεν είναι οι σωστοί. Και αυτό το λένε και άνθρωποι που δεν εμπλέκονται πουθενά στην περίπτωσή του» δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου, για να προσθέσει:

«Σαν προπονητής, θέλω να λυθεί σύντομα το θέμα για να ξέρω τι θα κάνω. Φυσικά, η άμεση ολοκλήρωση του ζητήματος θα ευνοήσει και τον σύλλογο, αλλά και τους οπαδούς μας. Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες αποχώρησής του, είναι μοιρασμένες. Θα ήταν καλό να μείνει μέχρι το καλοκαίρι μαζί μας, αλλά είναι αποκλειστικά δική του απόφαση. Αν με ρωτούσατε τι θέλω, θα σας έλεγα ότι θα ήταν χαρά μου να τον έχω στο ρόστερ μέχρι το 2015, όταν και λήγει το συμβόλαιό του».