Νέο «χτύπημα» από Μπάρτον!

Ο Τζόι Μπάρτον αποχώρησε από την Αγγλία, αλλά δεν ξέχασε τους… εχθρούς του! Η τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επέβαλε η FA στον Μαρουάν Φελαϊνί για το χτύπημα στον Ράιαν Σόουκρος, στην ισοπαλία (1-1) της Έβερτον με τη Στόουκ, έκαναν τον έμπειρο μέσο της Μαρσέιγ να εξαπολύσει εκ νέο τα πυρά του!



Νέο «χτύπημα» από Μπάρτον!

Ο Μπάρτον είχε τιμωρηθεί με ποινή 12 αγωνιστικών έπειτα από το ξέσπασμά του στο τελευταίο παιχνίδι της ΚΠΡ για την περσινή σεζόν, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Etihad».

Σε εκείνο το επικό ματς, που οι «πολίτες» πέτυχαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις και με το 3-2 κατέκτησαν τον τίτλο για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια, ο ¶γγλος μέσος χτύπησε εκτός φάσης στον Κάρλος Τέβες, έριξε γονατιά στον Σέρχιο Αγουέρο, προσπάθησε να κουτουλήσει τον Βινσέν Κομπανί και ζήτησε… τα ρέστα και από τον Μάριο Μπαλοτέλι εν εξάλλω.

Η ποινή των τριών αγωνιστικών στον Μαρουάν Φελαϊνί για χτύπημα με κουτουλιά στον Ράιαν Σόουκρος, έδωσε την ευκαιρία στον Τζόι Μπάρτον να «κράξει» ξανά την FA. «Ασφαλώς και δεν θα ήθελα να δω έναν συνάδελφό μου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μένει εκτός δράσης τιμωρημένος για πολύ καιρό, αλλά απορείτε κι  εσείς με τη συνέπεια της ομοσπονδίας στις αποφάσεις της, έτσι;» έγραψε ο άσος της Μαρσέιγ.