Φούλαμ-Νιούκαστλ (preview)

Δύο από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της Πρέμιερ κοντράρονται στο Λονδίνο, με τη Φούλαμ να υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Κολλημένες στους 17 βαθμούς και οι δύο ομάδες, οι οποίες απέχουν μόλις τέσσερις από την επικίνδυνη ζώνη, αν και άρχισαν το πρωτάθλημα με διαφορετικές προοπτικές.



Φούλαμ-Νιούκαστλ (preview)

Από τη μία, η Φούλαμ αποσπούσε βαθμούς συνεχώς και είχε φτάσει σε σημείο να βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Ωστόσο, οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας την έφεραν στα χαμηλά της βαθμολογίας, με τους Λονδρέζους να μην έχουν κερδίσει στα τελευταία εφτά ματς πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, οι «cottagers» έχουν να σκοράρουν τρεις αγωνιστικές, κάτι που προβληματίζει τον Μάρτιν Γιολ.

Αντίθετα, η Νιούκαστλ δεν έχει καταφέρει να πιάσει σταθερή απόδοση φέτος και έχει κινδυνέψει αρκετές φορές να βρεθεί κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Άλαν Πάρντιου έχει δει την ομάδα του να χάνει σε τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει δώσει στο Λονδίνο, ενώ οι «καρακάξες» έχουν μόνο τέσσερις βαθμούς φέτος μακριά από την έδρα τους.

 

Αγωνιστικά νέα

Κανονικά μπορεί να υπολογίζεται ο Μπρέντε Χάνγκελαντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Ετοιμοπόλεμος και πάλι ο Αλεξάντερ Κατσάνικλιτς, ενώ αντίθετα ο Μπράιαν Ρουίς παραμένει τραυματίας.

Κανονικά θα δώσει το «παρών» ο Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ η συμμετοχή των Νταβίντε Σαντόν, Σικ Τιοτέ και Ντεμπά Μπα θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους.

 

Πιθανές συνθέσεις

Φούλαμ: Σβάρτσερ – Κέλι, Σεντέρος, Χιουζ (Χάνγελαντ), Ρίισε – Νταφ, Ντιαρά, Σίντγουελ, Ντεγιαχά – Πέτριτς - Μπερμπάτοφ

Νιούκαστλ: Κρουλ – Σίμσον, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν – Γκουτιέρες, Ανίτα, Τιοτέ – Μπεν Αρφά – Μπα, Σισέ