Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι καθόλου σίγουρος για το αν το ποδοσφαιρικό του μέλλον ανήκει σε αγγλικό έδαφος. Ο Άγγλος άσος, ο οποίος αποχωρεί από το MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έχει ήδη δεχθεί αρκετές προτάσεις από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ ωστόσο ήταν επιφυλακτικός για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο

«Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ στην Πρέμιερ. Έχω παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, στην μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας και θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φορέσω κάποια άλλη φανέλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπέκαμ και συνέχισε λέγοντας «Η οικογένειά μου θέλει να βρεθεί στην Αγγλία. Τα παιδιά μου θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά τους, όπως όλα τα παιδιά φυσικά στην ηλικία τους. Πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα».

Ο Μπέκαμ δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι στα 37 του χρόνια, υπάρχουν τόσο σύλλογοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους Χάρι Ρέντναπ και Κάρλο Αντσελότι. «Το ότι δύο σπουδαίοι προπονητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για μένα και με θέλουν στην ομάδα τους, σημαίνει πολλά για μένα. Με τον Ρέντναπ δούλεψα πέρυσι στην Τότεναμ όπου έκανα προπονήσεις και γνωρίζω ότι είναι εκπληκτικός άνθρωπος» τόνισε σχετικά.