«Θα επιστρέψει στην εθνική ο Τζόνσον»

Μπορεί ο Άνταμ Τζόνσον να μην βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Ρόι Χότζον για το αποψινό (21:30) φιλικό με τη Σουηδία, αλλά ο προπονητής του στη Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο’ Νιλ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο 25χρονος άσος μπορεί να αποκτήσει μόνιμη θέση στα «τρία λιοντάρια».



«Θα επιστρέψει στην εθνική ο Τζόνσον»

Ο αριστερός εξτρέμ των «μαυρόγατων» μετρά μέχρι στιγμής 12 εμφανίσεις και δύο γκολ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ο προπονητής της Σάντερλαντ πιστεύει πως-παρά την απουσία του για το ματς με τους Σκανδιναβούς-αυτές θα γίνουν περισσότερες καθώς ο παίκτης του αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της εθνικής ομάδας.

«Θεωρώ πως ο Τζόνσον είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ σύντομα θα αποκτήσει ξανά τη φόρμα του. Πιστεύω πως δεδομένα θα βρεθεί στην παλιά καλή του κατάσταση η οποία και του χάρισε μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Στη Μάντσεστερ Σίτι πέρασε κάποιες άσχημες στιγμές, ωστόσο πλέον βρίσκεται στη Σάντερλαντ και νομίζω πως έχει τις ευκαιρίες που χρειάζεται ώστε να είναι μόνιμα στην εθνική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο’ Νιλ.