Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (preview)

Εάν έλεγε κάποιος πως Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ θα ήταν τσίμα-τσίμα στη βαθμολογία, στην 11η αγωνιστική, δεν θα τον πιστεύατε εύκολα. Μόνο και μόνο γι αυτό, το ματς στο «St. James’ Park» αποκτά ξεχωριστό τόνο, εκτός από την επιστροφή του Άντι Κάρολ στο …σπίτι του.



Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (preview)

Η εξαιρετική πορεία των Λονδρέζων και τα «στραβοπατήματα» των «καρακαξών» φέρνουν τις δύο ομάδες στους 15 και 14 βαθμούς, και η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Η Νιούκαστλ έχει να ξεπεράσει την κούραση από το ματς του Βελγίου, την Πέμπτη το βράδυ, και θέλει να συνεχίσει την παράδοση που τη θέλει αήττητη από τα «σφυριά», από το 1998.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν κερδίσει μακριά από την αγγλική πρωτεύουσα φέτος και θα προσπαθήσουν να το κάνουν, με αιχμή του δόρατος τον Κάρολ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

 

Αγωνιστικά νέα

Χωρίς τους Φάμπιο Κολοτσίνι και Σικ Τιοτέ θα παραταχθεί η Νιούκαστλ, ενώ αμφίβολοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Τζέιμς Περτς και Ντάνι Σίμσον, την ώρα που ο Ντεμπά Μπα είναι έτοιμος για τη «μάχη».

Ο Σαμ Άλαρνταϊς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν μπορεί να υπολογίζει στους Τζέιμς Κόλινς και Τζέιμς Τόμκινς, με τους δύο άσους να μην είναι έτοιμοι να βγάλουν 90λεπτο. Εκτός πάντα οι Ρικάρντο Βαζ Τε, Τζακ Κόλισον και Μάθιου Τέιλορ.

 

Πιθανές ενδεκάδες

Νιούκαστλ: Κρουλ - Φέργκιουσον, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Σαντόν - Μπεν Αρφά, Ανίτα, Καμπάιγ, Γιόνας - Μπα, Σισέ

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν - Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ - Μπεναγιούν, Νομπλ, Ντιαμέ, Τζάρβις - Νόλαν - Κάρολ