Κινδυνεύει η Πόρτσμουθ

Απέσυρε το ενδιαφέρον της να εξαγοράσει την Πόρτσμουθ η εταιρεία Portpin, η οποία επεσήμανε τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας αν δεν βρεθεί σύντομα λύση.



Κινδυνεύει η Πόρτσμουθ

Η εταιρεία Portpin της οποίας πρόεδρος είναι ο επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ και πρώην ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ Μπαλραμ Τσαινραι, αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς των διαχειριστών του συλλόγου  οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν τη λύση του τραστ που έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί των «Πομπεις»  (PST) του οποίου η πρόταση είναι υπό έγκριση από τη Football League.

«Δυστυχώς αισθανόμαστε πως οι διαχειριστές σκόπιμα να οδηγήσουν τα γεγονότα έτσι ώστε να μην υπάρχουν εξελίξεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η πρόταση της PST από τη Football League και για το λόγο αυτό θεωρούμε πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αποσύρουμε την πρόταση» ανέφερε η ανακοίνωση της Portpin.

Μάλιστα όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η εταιρία είναι σε θέση  να εξοφλήσει πλήρως τους πιστωτές του συλλόγου, να δώσει τις χρηματικές εγγυήσεις  που απαιτούνται μέχρι τον Ιούνιο του 2016 και να ολοκληρώσει την εξαγορά μέσα στις επόμενες ημέρες.