Πήρε εξιτήριο ο Γουίγκινς

Την ίδια ώρα που ο χρυσός ολυμπιονίκης στην ποδηλασία Μπράντλει Γουίγκινς έπαιρνε εξιτήριο απο το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έπειτα απο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες, ο προπονητής της ομάδας ποδηλασίας της Μεγάλης Βρετανίας μεταφερόταν σε κλινική μετά απο ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του σήμερα το πρωι.



Πήρε εξιτήριο ο Γουίγκινς

Ο Γουιγκινς που φέτος έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Βρετανός που κατέκτησε τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας, είχε βγει βόλτα με το ποδήλατο του όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.

Ο 32χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά και παρέμεινε για νοσηλεία μέχρι και σήμερα.

Πάντως αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό καθώς σήμερα το πρωί ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας της ποδηλασίας της Μεγάλης Βρετανίας Σέιν Σάτον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα απο ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σάτον θα παραμείνει για νοσηλεία τις επόμενες ημέρες καθώς διαπιστώθηκε πως έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.