Στο όριο της καταστροφής και η Χαρτς

Τη βοήθεια των φιλάθλων της ζήτησε με επίσημη ανακοίνωση η Χαρτς προκειμένου η ομάδα να αποφύγει την πτώχευση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, υπάρχει ορατός κίνδυνος το ματς με την Σ.Μίρεν στις 17 Νοεμβρίου, να είναι και το τελευταίο του συλλόγου.  



Στο όριο της καταστροφής και η Χαρτς

Η Χαρτς ανήκει στον Λιθουανικό όμιλο  Ukio Bankas και η τελευταία αναφορά, κάνει λόγο για χρέη ύψους 24 εκ. λιρών.  Το τελευταίο πρόστιμο ύψους 450.000 λιρών έφερε την κατάσταση στο απροχώρητο με τους διοικούντες τον σύλλογο να κάνουν λόγο όχι για παραπλάνηση πλέον αλλά για την σκληρή πραγματικότητα. Στην επίσημη ανακοίνωση, η διοίκηση ζητά την αγορά μετοχών από τους φιλάθλους έναντι του ποσού των 110 λιρών καθώς και την αγορά εισιτηρίων σε ειδικά πακέτα που ετοιμάζεται να προσφέρει για τους επόμενους αγώνες.

«Ανάλυση τη δεδομένη χρονική στιγμή για το πώς δημιουργήθηκαν τα χρέη, και ποιος έχει την ευθύνη, δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να σώσουμε το σύλλογο, ο οποίος κοστίζει πολύ περισσότερο από 110 λίρες που αντιστοιχούν στον κάθε φίλαθλό μας» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει «Αν η ομάδα μπει σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης και αφαιρεθούν 17 βαθμοί τότε τα πράγματα θα είναι μη αναστρέψιμα.  Η δύναμη είναι ακόμη στα χέρια των φιλάθλων μας»