«Άρχισαν τα όργανα» για το ντέρμπι

Ιδιαίτερο χρώμα παίρνει το ματς ανάμεσα στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο που θέλουν τον Ρίο Φέρντιναντ να σκέφτεται σοβαρά να μη δώσει το χέρι του στον Άσλεί Κόουλ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειραψίας, πριν τη σέντρα.



«Άρχισαν τα όργανα» για το ντέρμπι

Η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει την Κυριακή στο Λονδίνο για το ντέρμπι κορυφής.

Πρόσωπο των ημερών στο Νησί παραμένει ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος δεν φόρεσε το t-shirt της καμπάνιας «Kick it Out», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα κρούσματα ρατσιστικής βίας στην Πρέμιερ.

Την ίδια στιγμή, ο Άσλεϊ Κόουλ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για την στήριξη που παρείχε στον Τζον Τέρι, μετά την τιμωρία του αρχηγού της Τσέλσι για την επίθεση που έκανε στον Άντον Φέρντιναντ, αδερφό του Ρίο.

Μερίδα του αγγλικού Τύπου κάνει λόγο για σκέψεις του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μη χαιρετήσει τον αμυντικό των «μπλε», ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο Φέρντιναντ θα παίξει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αναμένεται να προσπαθήσει να μεταπείσει τον 33χρονο αμυντικό, αφού δεν θέλει να δοθεί συνέχεια στο θέμα.