Τέλος τα «τιτιβίσματα» για τους διεθνείς!

Την απαγόρευση αναρτήσεων στο twitter, 24 ώρες πριν από την έναρξη οποιασδήποτε αναμέτρησης μέχρι και τη λήξη αυτής, προβλέπει για τους Άγγλους διεθνείς ο κώδικας συμπεριφοράς από την FA!



Τέλος τα «τιτιβίσματα» για τους διεθνείς!

Αν και οι περισσότεροι όροι του κώδικα συμπεριφοράς δεν έχουν γίνει γνωστοί, δημοσιοποιήθηκε το θέμα με τη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που πρόσφατα προκάλεσε… μπελάδες στον Άσλεϊ Κόουλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κώδικα που θεσπίστηκε, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αγγλίας θα απαγορεύεται να γράφουν στο twitter περίπου 24 ώρες πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων, μέχρι, φυσικά και τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οποιοδήποτε σχόλιο για το ματς, τον αντίπαλο, τον προπονητή, την ενδεκάδα και τα σχετικά, θα τιμωρείται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως ο ρόλος του αρχηγού της εθνικής ομάδας θα γίνει πιο ισχυρός σε θέματα τόσο αγωνιστικά, όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές θα υποχρεούνται να ευχαριστούν πάντα τους οπαδούς τους, στο «Γουέμπλεϊ» αλλά και στα εκτός έδρας ματς, ενώ θα είναι υποχρεωτική και η παρουσία τους στη Μικτή Ζώνη για να μιλούν στους εκπροσώπους του Τύπου.